Things I like,  Weekend

Gelato, träning och en riktigt bra lördag

ICA-butiken på Caroli här i Malmö har fått in glass från italienska gelato-märket GROM. Det finns en gelateria på rue de Seine i Paris som min kompis Precious är stammis på och hon har mer eller mindre spamat mig med bilder varje gång hon gått till GROM för en gelato. Själv har jag bara ätit deras glass en gång och var mer ett fan av Amorino eller Pozzetto under mina år i den franska huvudstaden.

Jag ville i alla fall testa deras gelato och lyxade (de var inte billiga om man säger så) till med två byttor av dem för några veckor sedan. Jag tog med pistagesmaken till min kusin förra helgen när jag passade Ines och nu ångrar jag att jag inte köpte en ny när jag var på ICA igår. Kaffeglassen innehåller 34% espresso så det känns inte optimalt för en koffeinkänslig person som jag att äta den på kvällen. Då lär jag ligga vaken och stirra på sprickorna i taket fram till småtimmarna. Däremot har jag Mars-glass i frysen. Det funkar det med.

Den här lördagen har varit så himla trevlig, mysig och rolig. Daniela fyllde år i veckan så hon bjöd in några vänner till brunch idag. Det var riktigt trevligt att träffa några av hennes vänner som jag inte fått en chans att sammanstråla med tidigare. Vi åt massor med mat, skrattade så tårarna rann, diskuterade tvåspråkighet och pratade om hur det är att flytta hem när man bott utomlands. Det blir lätt sådana samtalsämnen när alla i gruppen är utländska eller bott i ett annat land. Utöver brunchen har jag hunnit tvätta och dammsuga lägenheten. Sedan fick faktiskt David med mig till gymmet, tro det eller ej. Jag minns inte sist jag var där men det var säkert en månad sedan. Med andra ord var det ett träningspass som var long overdue. Nu ska jag ta en dusch och sedan byta lakan i sängen. Det ska bli så skönt att krypa under täcket och se på en film.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.