Outfits,  Shopping

Fyndat på GAP

IMG_2089Gårdagens outfit: Skjorta från GAP, byxor från H&M och en gammal tröja i merinoull från COS (här finns en liknande i blått och bomull). Lite för kallt ännu för ballerinaskor men snart åker de nog på!

Jag måste berätta om mina fynd som jag gjorde i Paris. Ni som hängt med ett tag vet hur bra jag är på att rea-fynda. Observera att jag inte skryter nu. Jo, det gör jag kanske lite för någon talang måste jag få ha. Nu lyckades jag vara på rätt plats vid rätt tillfälle, och hade även lite tur.

Det är inte heller någon hemlighet att jag älskar GAP så när jag är i en stad där de huserar så går jag alltid dit och fyller på förrådet. Just när jag steg in i GAP-butiken på Avenue des Champs-Elysées så fick jag en kupong i handen som skulle innehålla en rabatt på mellan 30-50%. Tror ni inte att jag fick TVÅ stycken med 50%? Jo minsann! Så jag fyndade en riktigt snygg vit skjorta i solid kvalitet för knappt 20 euro. Du hittar den HÄR.

 

IMG_2086

IMG_2082

Den andra kupongen tänkte jag inte låta gå förlorad. Egentligen ville jag ha ett par silverballerina för det har jag letat efter sedan jag var tvungen att kasta de här från La Redoute, men så fastnade jag för det här paret i en ljusblå färg. Även de till 50 % rabatt, så alltså 20 euro för ett par skor i skinn och mocka. Inte fel alls. Tänker mig att jag kommer vara sådär sval à la Jane Birkin med skjorta, ljusblå jeans och en brun väska men det kommer säkert mest bli en svettig version av det som vanligt. De ljusblå ballerinaskorna kan beställas här för den som är intresserad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.