C'est la vie

From yesterday

 

 

Igår eftermiddag mötte jag upp med Vickan. Vi köpte med oss kaffe och satte oss i Tuilerierna på varsin stol och pratade framtidsplaner och tog igen det vi missat av varandras liv de senaste månaderna. Det hinner ju hända en del på tre månader. Sedan promenerade vi längs Seine bort till Grand Palais där vi skildes åt. På väg till metron stötte jag på Sofia. Paris är litet ibland.

 

Just nu tar jag en liten lunchpaus från arbetssökandet. Jag har hittat ett jobb som är PERFEKT för mig, särskilt lönen är perfekt för mig. Nu ska jag bara se till att ansökan är riktigt bra så att det direkt tänker ”men åååh, den här svenskan måste vi ju bara ha!” när de läser ansökan. Särskilt eftersom det står att man ska ha 5 års erfarenhet inom marknadsföring. Det har ju då inte jag. Så nu har jag skrutit lite extra i det personliga brev. Lagt ALLA mina svenska värderingar och jantelagen åt sidan. I princip hintat att jag möjligtvis kan vara bra på det jag gör.

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.