C'est la vie

SO LOW

 

 

Jag såg precis sista avsnittet av Svenska Hollywoodfruar för säsongen. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den serien men det blir ju bara sämre och sämre. Dessutom känns det otroligt lågt att ha med Gunilla Persson när hon uppenbarligen har mentala problem. Dagens avsnitt gav mig ont i magen. Att se tre vuxna människor mobba en ensam person och bete sig så på TV tyckte jag var obehagligt. Kanske är det för att jag vet hur det är att känna sig utsatt och alltid haft svårt för att se andra råka ut för samma sak. Oavsett hur man är som person förtjänar man inte att bli behandlad så. Nej, sådana program är inte för mig och jag tror inte jag kommer titta på det om det kommer en till säsong med samma sersoner. Förnedrings-TV kanske man ska kalla det och jag är ganska övertygad om att det går hand i hand med den här blogg-mobbningen som man ser överallt.

 

Jag har en myskväll för mig själv här hemma med tända ljus. Nu ska jag äta de sista två bitarna av min nya favoritchoklad och titta på senaste avsnittet av Gossip Girl.

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.