Vardagslyx

From my window

 

 

Jag sitter i vardagsrummet med fönstret öppet. Lyssnar på grannen som pratar spanska och fåglarna som kvittrar. Vi har ingen vacker utsikt över Paris men takåsarna kan vara ganska fina de med. Särskilt med kvällssolen vilandes på fasaderna. Hur som helst njuter jag av den här lugna stunden efter en lång, högljudd arbetsdag.

 

I helgen är jag förresten gräsänka. C ska ner till sydvästra Frankrike från fredag till söndag för att fira en av våra vänners 30-årsdag. Jag kunde följt med men kände att jag ville lägga de pengarna på vår semesterresa i augusti i stället. Men det ska nog inte gå någon nöd på mig. Jag har redan några planer för helgen. Dessutom ser jag fram emot lite egentid. Det blir väldigt lite av det när man jobbar hela dagarna och är sambo på en liten yta.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.