Cape Town Life

Friday Feeling

IMG_7753

Fredagskänslan är på topp här på kontoret. Vissa har redan gått hem (vi ligger en timme före så klockan är tre redan) och jag ska alldeles strax promenera hem jag med. Ikväll ska jag och Erica äta middag med Susanne på en restaurang som heter Mama Africa. Som namnet avslöjar så är det typisk afrikanskt kök. Tydligen är det lite dyrare än på andra ställen men i svenska mått är det billigt. Vi ska åka redan vid fem och börja kvällen med en mojito på en bar i närheten av restaurangen och det ser jag nog mest av allt fram emot, haha. Om vi orkar sen ska vi på en klubb där de spelar old school hiphop dit några andra vänner också skulle gå.

Bilden är förresten från i tisdags när jag var på ett ställe i stadsdelen Woodstock som heter The Fat Cactus. Via Sophia fick jag kontakt med hennes kusin Eva som bor i Kapstaden med sin sydafrikanska man. De var så himla trevliga och välkomnande. Bjöd på notan och skjutsade mig sedan hem. Jag blir verkligen väl omhändertagen här! Den där tallriken med nachos var inte helt fel heller.

Nu ska jag i alla fall hemåt. En powernap och en dusch så ska jag nog piggna till för kvällen. Hoppas att ni får en bra kväll!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.