France vs Sweden

French Classic vs. Swedish Style

 
 
Christophe och jag har inte alltid samma smak när det gäller kläder. Han är typiskt klassisk (läs: inte ett dugg modeintresserad) fransk och även om jag inte har den typiska ”svenska stilen” (jag kan peka ut svenska turister på hundra meters avstånd), så gillar jag mönster, färgglada nagellack och att leka med trender. Tar jag på mig min leopardmönstrade kjol ger han mig en blick som om jag slaktat en älg och hängt pälsen över höften. 
 
Ibland är vi dock överens och när han tittar på mig med den där uppskattande blicken och säger ”tu es très belle dans cette robe darling”, är det ganska trevligt ändå att ha på sig någonting som han också tycker är snyggt. Den här klännigen är vi båda överens om. Sedan är han ganska stilig i kostym måste jag säga, alla dagar. 
 
Såhär såg vi ut på vigseln och lunchen i lördags. Det var så himla märkligt att se honom utan något som helst skäggstubb förresten. Han är snyggare med lite skägg, enligt min åsikt.
 
 
 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.