C'est la vie

Magkatarr del femtioelva

 

 

Jag har åkt på en riktigt illmarig magkatarr förresten. Sådär så jag mest skulle vilja lägga mig ner och dö. Ni som haft samma problem vet hur jävligt det kan vara. Dessutom finns det ju knappt någonting jag kan äta och jag vaknade femtioelva gånger i natt av att jag mådde så dåligt att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. 

 

Idag tvingade jag mig själv att gå till jobbet, med en enda tanke i huvudet ”så fort jag blivit klar med alla akuta uppgifter ska jag gå hem och lägga mig i sängen”. Tyvärr blev jag inte klar med allt viktigt förrän på eftermiddagen, så jag gick inte hem förrän runt fem (vilket fortfarande är sent men jag går annars runt kl 19 mån-tors). Christophe har lovat att komma hem snart och laga middag till mig. Till dess ska jag roa mig med att titta på Svenska Hollywoodfruar.

 

 
0

0 kommentarer

 • Gabriella

  Åh vad tråkigt att höra! Känner så med dig! Jag har själv haft och har problem till och från med magen. Det som funkar för mig är naturell hälsofil, hårdbröd, och torsk med potatis. Mat som är snäll för magen alltså. Hoppas du snart får må bättre!

 • Robin

  Stackare 😟 Jag får halsbränna ibland, men en simpel Rennie brukar lösa det. Inte kul alls. När magen bråkar ger resten av kroppen (och skallen!) nästan upp i ren protest 😟

 • Bella

  Krya på dej! Du har säkert redan medicine, men om du inte testat Digedryl är det ett tips! Hjälpte mej när jag råkade ut för samma problem 😊

 • Madeleine

  Jo, jag vet. Sen jag kom tillbaka från semestern har jag varit sjukt stressad. Kan vakna på lediga morgnar och ha stress-hjärtklappning och sen har jag haft lite andra problem pga stressen. Men jag tvingade mig själv att slappna av och att på mina lediga dagar bara göra inget. Riktigt svårt till en början. Men det finns inga "måsten" som är viktigare än hälsan. Det känns lite bättre men fortfarande kan hjärtat börja rusa. Så osunt det låter:( Trevlig helg! Kram

 • Christine&Paris

  Ja det är nog en bra grej, att tvinga sig själv att släppa kontrollen. Skippa disken, träningen, mathandlandet, städningen etc… vad det nu än är som stressar en, och bara göra INGENTING! 😊 Skönt attd et känns bättre. Ha en fin helg! Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.