C'est la vie

Free stuff

Jag vet inte vad det är med mig. När jag skriver i bloggen flyter allt på men när jag ska skriva ett arbete låser det sig. Jag kommer ingen vart och har ingen inspiration. Jag har skrivit en halv sida på 1,5 timme, haha. Nu dör min dator strax också så det är väl inte så lönt att sitta kvar på biblioteket längre. Jag behöver nog komma ut i solen. Och en kaffe! Eller okej, jag stannar och pluggar lite till. Annars komme jag få dåligt samvete.

De delade föresten ut gratisprodukter från Wasa på stan. 
Student + utblottad + hungrig + free stuff = lyckat scenario!

Nu ska jag blogga om mina knäckebröd oftare, som tack.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.