C'est la vie

If only

Jag måste erkänna att jag blev lite avundsjuk idag när en person skrev på FB att det ska vara 25-28 grader i Paris hela helgen. Tänk att få gå med bara ben i oktober?! Till och med för Paris är det extremt varmt.

Men här i Malmö är det inte så illa heller. Vi har nästan 20 grader just nu och varmare lär det ju bli. Man får vara glad för det lilla. Nu ska jag iväg och plugga lite innan jag kan njuta av min fredag. Eftersom de fortfarande inte är klara med min lägenhet(skynda på nu byggjobbare!) så bor jag hos mamma. Vilket inte direkt ger plugg-ro. Gud som jag ska NJUTA när jag äntligen har städat och får flytta hem igen!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.