Vardagslyx

Fredagslunch och fredagsvin


Lyx att kunna sitta ute och äta!


Natalie tog två kort på mig och Linda, på det ena blev jag bra och Linda dålig och tvärtom, så jag tog det där hon blev bra. Man får ju offra sig för sina vänner. Här ser man varför jag behöver sola lite, haha!


Natalie har opererat fötterna men kan äntligen gå ut lite. Nästa gång jag kommer hit går vi ut och inviger dina fina fötter med en natt av dansande 😉


Gott bröd

Vilken trevlig långlunch jag hade idag. Förutom Linda, Natalie och Natalie’s mamma så kom även en kompis till Natalie som är i Paris över helgen. En Croque Provençale, trevligt sällskap och lite vitt vin gjorde verkligen dagen lite extra lyxig. Vi har dessutom fått riktigt fint väder och 24 grader lovas i helgen. Nu ska jag sätta mig på balkongen och sola en stund innan jag tar tag i lite fix och trix.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.