Outfits

En fin fredag

Jag försöker vara lite extra piffig och fin på fredagar. Tyvärr var jag nog drogad när jag packade min väska för denna Paris-vistelse och det finns inte mycket som passar ihop och finfredagen känns mer som vilken fredag som helst. Igår när jag och C var ute och handlade tog jag mina tre år gamla vinröda strumpbyxor och insåg att det faktiskt är ”säsongens färg”, som det i och för sig alltid är. Min svarta poncho köpte jag här i Paris på H&M när euron var som lägst så det var som att jag fick 20% rabatt. Kjolen är också från H&M och köptes på rea.

Idag blev det i stället converse, tights och kofta. Ikväll ska jag dock anstränga mig lite mer och gräva fram något festligare. Då blir det restaurangbesök med min älskling som äntligen blivit frisk igen.

Hoppas ni får en fin fredag. Själv ska jag iväg på lunch med Linda, Natalie och hennes mamma som är på besök. Vi ska ses vid ett riktigt parisiskt ställe vid Pyramide.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.