Home Sweet Home

Från Mälarens kärlek till havet

 

 

Dessa underlägg var två av de ting som låg i påsen från Svenskt Tenn. Jag har kikat på dessa i flera omgångar och nu kunde jag inte låta bli att slå till. På så sätt får jag en liten del av Stockholm i mitt hem. Jag köpte bara två, eftersom att jag ändå bara har tre stolar (hatar att köpa ojämnt antal), men jag kommer nog köpa två till. Jag vill även ha ett nytt köksbord så småningom, och då kommer de svartvita underläggen passa ännu bättre.

 

Bordet jag har nu har jag faktiskt haft sedan jag flyttade in i lägenheten för 12 år sedan. Det stod här redan och var i bra skick, så jag behöll det. Däremot är jag inte så mycket för vitt så jag skulle nog helst vilja ha ett i trä. Jag förstår inte riktigt den här trenden i Sverige där allt ska vara vitt. Visst är det snyggt med en mix för att ljusa upp en lägenhet, men helt vitt gör att det ser så kallt och opersonligt ut. Det här med att vitlasera vackra parkettgolv eller antika trämöbler får mina ögon att värka.

 

Hursomhelst, smaken är ju som baken: delad. Kanske investerar jag även i dessa fina kuddar från Svenskt Tenn efter sommaren. Så småningom kanske jag väljer att lägga mina hårt intjänade tusenlappar på inredning i stället för resor.

 

Hahahahaha… Jag är rolig jag.

 

*spanar efter nya flygbiljetter*

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.