Forell i loungen

Jag åkte till flygplatsen lite tidigare och använde mina poäng för att hänga i loungen ett tag. Det kostar ett par hundra om man inte flyger SAS Plus eller Business, men så får man gratis frukost, lunch eller middag plus vin, fika, öl, frukt, tidningar etc. Den danska kronan är svindyr just nu så det hade väl kostat mig lika mycket att köpa en macka och dricka på något av kaféerna på Kastrup. Jag satt där i 1,5 timme medan jag läste ett par tidningar, passade på att skicka iväg ett mail om styrelsemöte (nästa veckas highlight…) samt njöt av lite forellfiléer, soppa, sallad och ungefär sju småkakor. Jag tycker dessutom att SAS lounge i på Köpenhamns flygplats är så fin och mysig.

Planet ner var halvfullt och det var väl jag och en massa EU-kommissionärer. Vi landade 20 minuter innan beräknad ankomst och nu sitter jag på tåget som ska ta mig in till Bryssel. Jag ska åka till EU-kommission-området där Julia jobbar, vilket tydligen vara den minst charmiga delen av stan men så har vi enligt henne ”bockat av det” och slipper åka dit under helgen. Jag har datorn med mig men vet inte riktigt om jag kommer ha tid till att uppdatera bloggen i helgen. Du får kika in och se, annars slänger jag väl upp någonting på Instagram. Där heter jag christines_stories.

Det ska bli kul att upptäcka ett nytt resmål! Praktiskt också att de pratar franska här. Och såklart fint att se min favorit-norrlänning igen.

0 reaktioner på ”Forell i loungen”

  1. Daniel | FlyingDryden

    Loungen på CPH ska tydligen ha genomgått en renovering alldeles precis nyligen så det var ju bra tajming. Har bara sett bilder men den ser nice ut, kul att du bekräftar. Är ingen loungeråtta själv men bokade Plus-resa för poäng för ett tag sedan och via CPH så då tänker jag faktiskt testa den.

    …och 200 spänn för att slinka in där och ha fri tillgång till massa saker är ju faktiskt värt. 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen