First World Problems

Efter frukosten igår morse följt av början på en väldigt konstig bröderna Coen-film samt en titt på den mäktiga BBC-dokumentären Frozen Planet (rekommenderas!), tog jag en dusch och promenerade bort till St Knuts. Där väntade Madeleine, Johan och Chloé på Café Uggla så jag gjorde dem sällskap ett tag. När de senare gick till lekplatsen satt jag och Madde kvar ett tag och snackade. När vi skiljdes åt gick jag in till stan för att fortsätta jakten på ett par nya jeans. Det här med att prova jeans förresten. Finns det någonting mer energikrävande och tråkigt när det kommer till kläder? När jag med svettpärlor i pannan försöker kränga av mig ännu ett par illasittande brallor undrar jag varför jag ständigt glömmer bort det faktum att det sällan är värt besväret. Jag var inne på Nudie i säkert en halvtimme och fick hjälp av en tapper säljare som levererade det ena paret efter det andra tills jag slutligen tackade för hjälpen och tomhänt traskade därifrån. Sedan är jag så trött på de där supertunna, superstretchiga jeansen som knappt har något jeansmaterial utan bara känns som denimfärgade tights. Då kan jag lika gärna ha tights på mig i stället. Fast det är ju inte jeans såklart. Det är ett väldigt frustrerande i-landsproblem.

På tal om i-landsproblem. Jag var dum nog att lämna in min mobil till en amatör i lördags när den inte ville starta. Det blev inte bra alls och nu är det troligtvis kört vad gäller garanti. ”Jag kanske borde nämnt att det finns en risk med att öppna skärmen och att inte garantin gäller efter det”, sa han när jag påpekade att det nu var fläckar på skärmen. Ja, allra bäst hade det ju varit att nämna att du skulle öppna skärmen överhuvudtaget. Idiot. Jag vägrade såklart betala men vad gör det när min mobil som jag haft i fem månader är förstörd. VARFÖR väntade jag inte bara tills idag och ringde SONY i stället? Usch, så dumt beslut.

Oh well. Det finns ju annat i mitt liv som är positivt och roligt. Jag ska bara komma på vad det är först. Hehe. Skojar såklart. Jag längtar till på onsdag. Och i helgen ska jag på fest 🎊 🥂 Nu ska jag bara ta mig genom denna måndagen. Med några koppar kaffe ska det nog gå bra.

//I’ve been on the lookout and tryout for new jeans all weekend. I don’t know what you guys think, but I seriously hate trying on jeans. 95 % of the times it’s not worth the time and effort. After have been squeezing into the tenth pair that didn’t fit or look flattering on me, I asked myself ”WHY am I doing this?”. I didn’t find anything either so it was just a waste of time. I think it’s so hard to find the perfect pair of jeans, especially when most of them are super thin and super tight and super uncomfortable. I love those good old classic jeans with real denim. They way they made them when I was little. 
It’s a real first world problem, ya’ll. 

Speaking of first world problems. My phone wouldn’t start on Saturday morning so I was stupid enough to go to one of those independent cell phone repair shops. I really shouldn’t have. The guy obviously didn’t know what he was doing and now the screen is not completely on and there are spots behind it. I’m so angry at him for not informing me that he was going to lift off the screen in the first place and that the warranty won’t cover it now. I didn’t have to pay for his ”service”, but that doesn’t do me any good now anyway. 

Oh well. There are other good things in my life. I just need to get by this Monday and look forward to fun happenings ahead. And drink lots of coffee. That’s a start at least.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen