C'est la vie

First and last days in ParisBild tagen i Jardin du Luxembourg en varm höstdag förra året(eller ja, förrförra… eh ni fattar)

Storhelgerna är över och i morgon är det tillbaka till verkligheten för många. För mig på onsdag. 21.45 landar jag åter igen på skandinavisk mark. Antagligen precis när gänget börjat fira Pauline’s födelsedag på J’Go. Otroligt bad timing där. Gud så trist att sitta där på flyget när jag vet att de dricker gott vin och har det trevligt. Särskilt eftersom att jag inte har lektion förrän om nästan 2 veckor. Så himla segt. Varför bokade jag returbiljetten utan att kolla schemat?

Men jag ska njuta nu de sista dagarna på denna semester och årets första dagar i Paris. Dels så kommer Natalie tillbaka idag och i morgon Linda. Så vi ska ses på tisdag och det ska bli så trevligt. Sen ska jag mysa allt jag kan med älskling innan jag åker. Pussa honom tills han blir trött på mig och krama honom gul och blå.

Fast nu ser jag framemot det här nya året. Nytt år, nya utmaningar. Nya människor att lära känna. Gamla vänskaper att ta vara på. Det ska bli mysigt att träffa mina älskade vänner jag nu börjar sakna.
Och så saknar jag min sköna säng och en lägenhet som inte har ett iskallt golv eller ett kök som håller 10 grader. Tyvärr är det ju en tom lägenhet. Det kommer kännas jobbigt.

Men snart är jag tillbaka! Och om allt går som det ska så möter jag våren i Paris.

0

0 kommentarer

  • Spiderchick

    sv. med barnvakt en gång i månaden menade jag över natten! Kanske inte var så tydligt. Att gå ut på tumanhand och äta, gå på bio, åka iväg och bo på hotell eller dyl en gång i månaden känns som ett realistiskt mål tycker jag.

    Vara hos mormor, farmor, morfar etc några timmar är lilleman titt som tätt, säkert en gång i veckan. Han älskar att vara hos dom och dom älskar att ha honom.

    Om du följt min blogg så vet du att jag skrivit mycket om vikten av egentid 😊

    Kram och god fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.