C'est la vie

Me and my beaver

Igår kväll hängde jag med Ina för en trevlig kväll på en bar vid Pigalle. Det blev två glas vin med ett gäng sköna engelsmän. Riktigt trevligt måste jag säga. Framförallt roligt hade vi! Och skönt att för en gångs skull prata svenska och engelska, de språken jag hanterar lite bättre än franska. Man slipper tänka så mycket och koncentrera sig på vad de andra säger när det är hög musik i bakgrunden, haha!
De gillade min bäverhatt föresten. Ja alltså min chapka. Men det är klart, det är ju den finaste saken jag äger för tillfället.

Helgen slutade med lyxig massage från min karl. Han är grym på att massera. Det säger jag gärna till honom såklart. Så han blir lite självgod och ger mig massage oftare. Hehe. Jag är inte dum inte! Sen somnade vi rygg mot rygg och fotsula mot fotsula. Lite vår grej. Båda gillar att ligga utåt men sen är det mysigt med lite kontakt. Alltså fotflörtar vi oss till sömns.
Eller ja okej, så lyckligt var inte slutet. Han är förkyld och snarkar friskt, samtidigt som vi har vänt på dygnet så jag kunde inte somna. Vilket innebar att jag somnade om i morse när han gått till jobbet och sov för länge. Nu blir det samma problem ikväll. Inte bra!

Kanske ska ta en powerwalk för att trötta mig lite?

0 kommentarer

 • Spiderchick

  sv. självklart är ingenting ristat i sten för att jag skrivit det på min blogg 😊 Herregud vissa månader kanske vår lille sover borta fler gånger – andra månader mindre. Sen får man betänka att han just nu är sexton månader gammal och farmor/mormor/morfar/farfar är ännu inte hans stora "idoler" utan det är jag, mamma (och pappa såklart), som är den absolut tryggaste punkten i hans tillvaro. Dessutom är min och min killes föräldrar inte pensionärer utan arbetar heltid allihopa, vissa av dom helg, dom har ett aktivt liv med vänner, resor etc. Och även om dom mer än gärna tar hand sitt barnbarn så krävs det lite planering med i alla fall en veckas förbehållning 😊

  Jag älskade också att åka till min mormor och morfar och sova över när jag var liten och självklart kommer det komma en tid när vår son kommer tjata sig blå över att få sova över hos tex mormor där han kan "skämmas bort" med pannkakor, kojor och allt vad det nu kan vara. Kanske till och med följa med på semester? Precis så ska det ju vara! Vi flyttade från Göteborg hem till Skövde just av den anledningen, att vi ska vara nära alla i familjen, att vår son ska ha ett brett nätverk av vuxna personer som han känner sig trygg med! Är helt säker på att min son ska få en nära och fin relation med alla sina far/morföräldrar, morbröder och farbröder!

  Men som sagt han är ett år än så länge och var sak har sin tid.

  Vill tillägga att vi skattar oss väldigt lyckliga som har så många barnvakter kring oss, i närheten, i samma stad. För det är inte alla som har det så.

  Kram 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.