Festplaneringskommittén

Jag blev ganska förvirrad igår kväll när jag fick reda på att det var fredag och inte torsdag. Veckorna går så fort! Fast just nu gör det inte så mycket för det innebär att två saker som jag ser fram emot kommer närmare i tiden. Bland annat så är det bara en vecka kvar tills det börjar bli dags för min och Louise gemensamma födelsedagsfest. Vi satt på Nostra igår och planerade allting. Nu har vi koll på vad vi ska bjuda på för mat och dryck. Jag har haft ganska många fester genom åren så det är inte direkt nytt för mig, men det är mycket roligare att göra något sådant här med en vän. Dessutom är min festpartner riktigt organiserad så till slut hade vi ett Excel-ark med prydliga kolumner och rader. Efter det tog vi en repa på stan och införskaffade lite partytillbehör. Jag tycker alltid att det är kul att ha fest, fram tills jag inser hur stressad jag är, haha!

På kvällen hängde jag hemma hos Cecilia där hon och Anneli hade fixat fredagstacos. Det var alltså då jag totalt glömde bort det där med just fredagstacos och förvirrat frågade ”men är det inte torsdag idag?”. Ja, så kan det gå.

Nu sitter jag på bussen ut till Limhamn. Det är inte så ofta jag rör mig i de krokarna men vi ska äta frukost på Geijergatan 53 så jag gör en tillfällig avstickare. I eftermiddag ska jag ännu längre bort. Min svägerska fyllde år igår så jag och mamma ska upp till Hofterup för födelsedagskalas.

0 reaktioner på ”Festplaneringskommittén”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen