London

FAIL

 
 

Idag åt jag först en sen lunch med syrran och sedan åkte jag bort till Covent Garden. Hittade ett par skor som jag som jag troligtvis kommer få lämna tillbaka eftersom jag tyvärr tror att de kommer göra ont. Det här med skor har blivit ett stort problem eftersom mina tår är så missbildade. Jag kan i princip endast ha sandaler och converse, annars gör det ont. Eller ska jag satsa på ett par Birkenstock? På vintern kan jag ha raggsockar i dem som en äkta granny. 

Nu sitter jag på Julias jobb. Hon jobbar på en riktigt mysig bar så det är ganska trevligt att sitta här, men hon slutar inte förrän 22.30 och tyvärr var jag riktigt korkad när jag gick hemifrån idag. Jag glömde dels båda mina kontokort i en annan väska. Sedan tänkte jag inte på att de har ett annat eluttag här i England så jag kan inte ladda datorn. Nu har jag typ 20 % kvar av batteriet. Total fail.

I morgon är sista dagen här och då ska vi till Camden och kanske försöka hinna med en afternoon tea. Jag känner inte alls för att åka hem till stressiga Paris…
 
 
 
0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Nyss hemkommen från Paris och tillbaka på jobbet och vardagen igen. Jag blir alltid lika fascinerad av hur snabbt man ställer om sig – man vaknar någonstans på morgonen och drygt 12 timmar senare kan man vara någon helt annanstans. Borta eller hemma. Det man lämnat känns väldigt avlägset och man blir istället helt uppe i det nya/gamla. Nu skall jag läsa ikapp mig lite på era senaste dagars förehavanden. Kram

  • Sofia

    Jag var så van att knalla runt i klackar jämnt förr men nu måste jag byta efter ett tag. Gäller väl att göra sig van igen antar jag.

  • Christine&Paris

    Ja tar tar en dag, sedan är jag tillbaka, men jag har alltid lite post-vacation ångest när jag kommit hem från en semester eller långhelg, hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.