London

Night Out

 
Lördagskvällen här i London var riktigt trevlig. Först åt vi middag bara hon och jag på en restaurang på Braodway Market. Sedan åkte vi till Dalston (?) till hennes italienska kompis som hade fest, som också DJ:ar lite. Han bodde i en riktigt fin etagevåning med två balkonger. Jag vill inte ens veta vad han betalar för den. Jag träffade några av hennes vänner jag redan träffat tidigare, men även en massa nytt roligt folk från alla delar av världen. Det bjöds på drinkar och blev en ganska sen kväll så i morse var vi rätt trötta. Stackars syster jobbar dessutom idag. Jag ska iväg nu och äta lunch med henne så ska skynda mig. Hoppas bara inte jag går vilse på vägen!
 
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.