Excuse-moi


Ahh, jag måste städa!

Holla! Min och Madeleine’s pluggfika utvecklades snarare till en 3 timmar lång vanlig fika. Vi pratade lite skola dock och spikade alla tenta-datum i kalendern. Helt odisciplinerade är vi ju inte! 😉

Jag kom hem från en stund sedan från något slags mingel för Nöjesguiden. Det var Madeleine som bjöd med mig på det. Det var hennes kille och hans kompis som fått inbjudan. Det var väl inte så lattjo direkt, typ inget folk där och dj:n spelade alldeles för hög musik. jag fick bokstavligt talat ONT i öronen. Sjukt obekvämt. Man kunde knappt prata. Tilltugget var några tråkiga krustader med mindre god svampfyllning(jag smakade inte själv men enligt källor så var de inte så goda). Jag undrar ibland hur de tänker de som anordnar det så tråkigt.
Men men, jag fick 1,5 Smirnoff Ice och en trevlig pratstund med gott sällskap, så det var ganska okej trots allt.

Nu ska jag fixa lite middag och sen röja lite här hemma. Det är så stökigt så jag nästan får panik och känner att jag behöver be om ursäkt till mig själv när jag kommer innanför dörren.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen