C'est la vie

Evening walk, evening light

DSC_3077

Jag har gått och blivit sjuk igen. En vanlig förkylning som tur är, men näsan rinner, halsen kliar och jag har känt mig väldigt orkeslös idag. Ja jag vet, det är nästan lite komik över det hela. Ska jag skratta eller gråta? För att inte gräva ner mig i ett fördärv så väljer jag nog det första. Inte för att jag orkar det heller, men gråta tänker jag inte göra. Mitt immunförsvar är verkligen inte det bästa för tillfället, men förhoppningsvis hjälper det att kombinera diverse mediciner med en intensiv dos av huskurer, massor med vätska och att gå och lägga sig tidigt. För i helgen vill jag verkligen inte vara sjuk. Jag stannade förbi på apoteket på vägen hem och fick sömntabletter som tydligen ”will knock me out”. Tackar för det. Precis vad jag behöver.

Idag har jag jobbat på vårt kontor i Rondebosch och sedan valde jag att promenera hemåt, i alla fall fram till Mowbray där jag tog en minibuss till Observatory. Det där tidiga kvällsljuset fick mig att stanna upp några gånger på vägen och just på den här gatan var jag tvungen att föreviga det med ett foto. Jag hade inte kameran med mig så det är taget med mobilen. Ändå ganska bra kvalitet måste jag säga, trots all ofrivillig misshandel min telefon fått utstå senaste tiden. Jag tror att jag har tappat den fem gånger den senaste månaden, varav en gång var i vattnet på stranden.

Dessa jäkla infektioner gör mig alldeles matt så nu ska jag se några avsnitt av Vänner. Det är i princip det jag har energi för ikväll. Lite te och kakor på det så är min kväll fulländad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.