Ett litet paket från en vän

I torsdags kväll när jag kom hem så blev jag påmind om den där högen med reklamblad som brukar samlas innanför min ytterdörr. Lat som jag är så brukar de mest bara få ligga kvar tills jag antingen kommer på att jag kanske missar någon superbra kampanj på ICA eller får ett ryck och slänger dem i pappersinsamlingen. När jag lyfte lite på dem för att se om någon trevlig tidning låg där under, så hittade jag någonting ännu bättre. Under alla papper låg ett brunt paket som jag hade missat. Jag tänkte att det kanske var UBS-minnet som Julia hade råkat få med sig till London och som Henry hade skickat, men så såg jag att det stod på norska på paketet och då förstår jag vem det är ifrån. Ivrigt öppnar jag det och inuti ligger ett par mysiga strumpor i merinoull, en choklad och världens finaste födelsedagskort med ett rim (eller är det en sång kanske?) och en hälsning från min vän Ina uppe i Norge.

Jag blev så glad och rörd att jag stod där i köket och ”men ååååh”:ade mig samtidigt som jag kände mig lite extra älskad. Bara att skicka paket från Norge (som inte är med i EU så det kostar säkert lite extra mycket), skriva ett fint kort och med gåvor som det finns en tanke bakom är ju så satans gulligt. Tack älskade vän! ♥

Strumporna har jag på mig när jag just nu sitter i soffan och äter en clementin. Jag jobbar hela nästa vecka så det är ganska skönt att ha en lugn söndag utan några storslagna planer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen