C'est la vie

Ett av mina beroenden

 

 

Jag har spenderat eftermiddagen och kvällen med lilla mamma. Först fikade vi hemma hos henne, vilket var tur det för jag hade slut på kaffe hemma. Eftersom jag har snittat tre kaffe om dagen de senaste dagarna så märkte jag direkt att jag blev helt tom på energi mot eftermiddagen. Jag var aldrig en stor kaffedrickare förr och kunde gå en vecka utan en kopp av det svarta guldet. Nu är jag helt plötsligt beroende. Det är nästan lite skrämmande, fast samtidigt är det ju bättre att ha det som beroende än andra farliga saker. Efter min speciella kaffeupplevelse, så bjöd hon mig på middag på Café Ceder.

 

Nu ligger jag nedbäddad och ska se på film. Jag blev tipsad om att The Duchess skulle vara bra, så den ska jag kika på nu. 

 

Hoppas ni har en skön kväll!

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.