Home Sweet Home

Att bo i ett riktigt hem

 

 

Även om jag inte har någonting emot att bo på hotell, så är det faktiskt skönt att få vakna upp i sin egen säng också. Under mina år i Paris hade jag troligtvis känt precis tvärtom. Det är någonting speciellt att bo i en ”riktig” lägenhet efter att ha levt i en stad där bostadsstandarden är så dålig att man undviker att vara hemma. Här älskar jag att vara hemma. Jag njuter av att kunna gå barfota på golvet och att jag kan duscha hur länge jag vill utan att varmvattnet tar slut, älskar att ha ett stort kök och att jag har plats till fler än en uppsättning lakan. Herregud, bara att kunna se Nyhetsmorgon är ju underbart.

 

Det finns inget bättre än att ha ett riktigt hem. 

 

 

Jag har ätit en lätt frukost och har precis pratat med min darling Stina, aka BFF. Hon fyllde år när jag var i London så idag har jag en överraskningspresent till henne. Nämligen lyxbrunch på Rosen Bar & Dining. Det ska bli så himla mysigt, och gott. Men först blir det en timmes träning på gymmet.

 

Hoppas ni får en underbar söndag allihop! 

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.