C'est la vie

En snart 30-årig tonåring

 

 

Jag åkte iväg och tränade på eftermiddagen och sedan satte jag mig ute på gården med lite fika. Det gäller ju att fylla på med de kalorier jag hade tränat bort. I december ska jag vara med i en pjäs så nu har jag börjat plugga manus. Det ska bli riktigt kul faktiskt att ta mig an en roll igen. Jag älskade teatern när jag gick på gymnasiet, fast jag är lite nervös över att stå på scen igen. Det var 10 år sedan sist. 

 

Nu kom precis mamma hit och ska titta på Bonde söker fru på TV4 Play, eftersom hon varken har internet eller dator. Hon har varit här i 10 minuter och har redan visat sina åsikter om hur jag borde göra med diverse grejer här hemma. ”Ska det här verkligen ligga på golvet?” ”Du borde köpa en sådan där till det där”. Alltind lika roligt när föräldrarna kommer på besök och glömmer bort att man är en vuxen och självständig människa.

 

Nej nu ska jag ge ifrån mig datorn och försöka få tag på syrran på skype. Tur att man har en smartfån.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.