Home Sweet Home

En liten bit av Paris i mitt kök

 

Jag tog mig äntligen i kragen och gjorde en beställning från rum21.se. Jag fick ju som sagt ett presentkort där när jag slutade på mitt förra jobb. Efter mycket velande fram och tillbaka så blev det en traktörpanna (tog inte bild på den för det känns som att alla vet hur den traktörpanna ser ut), två skålar från Rörstrand och ett grytunderlägg som man kan läsa ”PARIS” på. 

 

Just serien Ostindia som Rörstrand gör vill jag ha mer av. Så detta är bara början av min samling. Jag vill även ha tekoppar, assietter och fler av dessa skålar. 

 

De mörka skålarna/värmeljushållarna är också nya och kommer från Kosta Boda, men köpta på Cervera. De stänger en av butikerna här i Malmö så de har utförsäljning. Jag tyckte att de var lite söta och man kan ju ha dem till mycket. 

 

Nu ska jag lägga mig under täcket och sova. Jag är helt slut efter en lång dag på jobbet och tågförseningar på båda hållen. Jag behöver sömn! 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.