En lite vuxnare chokladkalender

Ni vet det där jag skrev om att byta blogg? Projektet lades lite på is pga beslutsångest och lathet, men nu har jag bestämt mig. Tror jag. Vi får se hur det hela slutar men helst av allt skulle jag vilja byta snart för det är inte bara mitt hår som behöver en uppgradering. Jag har suttit och pillat lite med en ny blogg och designen på den så vi får väl se hur det hela slutar. Oavsett vad så kommer ni märka det inom kort. So stay tuned for a new blog chapter…

Det är som bekant 3 december idag, och första advent. Jag fick en chokladkalender av mamma i en lite mer vuxen tappning. För en gångs skull så har jag inte öppnat alla luckor redan, snarare tvärtom. Dessutom har jag tagit fram lite julpynt, men det fattas några grejer för att det ska bli sådär julmysigt som det bara måste vara i december. Hur ska man annars överleva mörkret fram till mars? Fast jag ska nog inte klaga så mycket för jag vet hur priviligerad jag är som snart får åka iväg på en spännande resa som delvis var en gåva från ett par kära familjemedlemmar (SÅ fint! ♥). 16 dagar kvar. Sen är det ”So long suckers!”. Med största ödmjukhet, såklart. Jag längtar faktiskt till att jobba i morgon och har ingen söndagsångest alls. Däremot så lär jag inte känna likadant när klockan ringer kl 06.30 i morgon bitti. Då är det mestadels mörka tankar som figurerar i mitt halvt medvetna huvud.

Jag ska upp på vinden och se om jag kan hitta ljusslingan som hör hemma i köksfönstret, sen ska jag iväg in till stan en sväng och kika efter julklappar. De har utförsäljning i en butik och om det är något jag gillar så är det att fynda billiga julklappar. Jag kom även på att jag inte har några stearinljus till adventskalendern. Ça va pas ça!

Jag ska berätta mer om helgen sen. Ha en fin söndag mina vänner!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen