C'est la vie

En helt vanlig tisdagskväll

Min eftermiddag gick sjukt snabbt. Helt plötsligt var klockan sex och det var dags att stänga av datorn och åka hem. Väl hemma i kvarteret mötte jag upp med C för lite veckohandling på Picard (där jag fick förklara för honom att vi inte BARA kan äta fördigrätter) innan jag trött och lättad ramlade innaför dörren. Hemma! Man kan inte lyxa till det med vin på uteserveringen varje kväll, men däremot hade C kirrat en kall Coca Cola till mig lagom till jag kom hem.

Nu ska jag laga lite middag och sen spendera resten av kvällen med att läsa ett examensarbete (på 35 sidor..) jag ska opponera på i morgon. Så rolig blir min kväll. Ifall ni undrade.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.