Things I like

En gullig person

Jag har precis sjungit med kören… över Zoom. Innan dess hade jag en lika virtuell träff med Anneli och Cecilia. Det är inte samma sak som att ses i verkligheten, och jag saknar att hänga obehindrat med mina vänner, men just nu är det ju som det är med allt. Det är bara att gilla läget.

Veckan har varit smått påfrestande på jobbfronten. Igår var det kaos under dagens lektioner så när jag kom hem kände jag mig totalt urholkad och dränerad. Idag var en betydligt bättre dag men jag märker ändå att jobbet tar lite mer energi än det ger just nu. Det var länge sedan jag längtade så mycket till helgen som jag gör den här veckan. Mest av allt för att jag då får hänga med en person som jag tycker extra mycket om just nu. Håll i er nu… jag har blivit med pojkvän. En pojkvän som är rolig, snäll, smart, omtänksam, insiktsfull, världsvan, snygg, gullig och kramar mig så att jag nästan glömmer bort att världen är ur balans. Joråsåatt. Han är en helt underbar människa som på så många sätt lyser upp min tillvaro just för tillfället. Igår när jag kom hem från jobbet hade han städat mitt hem för att jag skulle kunna ta det lugnt efter jobbet, och så hade han satt upp gulliga postit-lappar med söta meddelanden. Ja ni hör ju själva. Det är nästan så att jag blir avundsjuk på mig själv och undrar om jag verkligen förtjänar sådan omtänksamhet. Jag är inte romantikern i vår relation om man säger så, men jag antar att jag kompletterar med min cynism och pessimism så att det blir en lagom blandning.

Jag smygstartade med juldekorationerna idag så det är riktigt mysigt i lägenheten. Snart dags för årets mysigaste månad! Nu ska jag ringa vederbörande pojkvän innan det är dags att krypa under täcket.

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.