Vardagslyx

En eftermiddagskaffe i solen

IMG_3731 IMG_3729

Just nu hade jag gärna gjort en repris på lördagens härliga fikapaus, när jag på eftermiddagen satte jag mig på Folk & Rock med min bok som sällskap och solens strålar som energipåfyllning. Jag pratade lite med de trevliga bordsgrannarna som berättade att de nyligen pensionerat sig och lämnat över sin konditoriverksamhet till barnen. Nog för att vissa svenskar kan vara lite reserverade, men om man väl hittar en ursäkt till att konversera så är de flesta väldigt öppna och pratglada. Egentligen. Det gäller bara att hitta en gemensam nämnare och möjligtvis vara den som tar första steget. Just det här paret hade ju jobbat i servicebranschen i många år, så det var kanske en stor anledning till att de var så öppna för att prata. Olika personlighetstyper dras ju nästan alltid till olika yrken. En säljare är ofta extrovert medan någon som jobbar inom industrin eller med teknik ofta är mer introvert.

I stället för att sitta och njuta i solen så har jag suttit inne hela dagen framför datorn. Nu är jag så himla trött i huvudet och kan inte koncentrera mig längre, jag ska svepa en kopp kaffe, få upp energin med peppande musik (OBS, att denna låt även passar bra när man har lust att slå en kille på käften, och hur många av oss har inte varit där liksom?) och sedan dra till gymmet. Det jag behöver nu är att röra på kroppen och skingra tankarna. Det var ju med på min måndagslista, om ni läste den i morse? Glöm inte lista era bästa tips för hur man kickar igång veckan på bästa sätt. Du hittar inlägget här!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.