Berlin

From Berlin with love ♥

På mitt skrivbord ligger de här bilderna och påminner mig om den härliga helgen i Berlin förra månaden. Florence hade en polaroidkamera som vi hade väldigt kul med. Dessutom finns det fotoautomater runtom i hela Berlin som vi såklart var tvungna att invadera. I alla fall tills efter den fjärde gången. Då ville inte Solveig och Florence mer. Tänk att det redan gått en månad sedan jag var där. Tiden går så himla snabbt! Jag saknar för övrigt de här två. Vi hade så jäkla kul ihop den där helgen i Berlin och jag är så glad för att kalla dem mina vänner.

Här kommer några foton jag tog i Berlin, eftersom jag kom på att jag faktiskt inte delat med mig av så många av de jag tog där. Bloggbyte och annat kom i vägen. Jag har massor kvar, men det får väl komma lite efterhand.

<3 <3 <3

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.