Stockholm,  Weekend

En bättre fredagskväll

DSC_0999 DSC_1000

Såhär såg min fredagskväll ut. Flera glas vin, goda musslor och så charmtrollet Elin som bordsdam. Planen var först att gå till Sturehof men där var det helt fullt, så vi hamnade i stället på Grodan. Jag gillade verkligen det stället. God mat, bra service och riktigt härlig stämning. Där satt vi i några timmar medan vi tömde en flaska Chablis, skrattade och diskuterade världsliga ämnen. Det är himla härligt att lära känna nya människor som visar sig vara lite som jag själv på många sätt, men som jag ändå kan lära mig av och beundra för personens egen färgglada personlighet. Som jag dessutom är så avslappnad med att det känns som att vi känt varandra längre än vi faktiskt har. Precis så är det i detta fallet. Efter middagen kom jag på den smarta idén att vi skulle fylla på den redan mättade magen med kokosglass från Brillo. Alltså, tanken var god men vad vi inte insåg var att vi i princip skulle få ett halvt paket Ben&Jerry’s. Jag mådde så illa efter att ha tryckt i mig 2/3 av glassen att jag fick slänga resten. Förresten så ser mina fötter och händer nästan lite läskigt bleka ut jämfört med Elins bruna spiror. Nästan genomskinliga. De är inte riktigt så bleka egentligen utan jag misstänker att jag hade någon konstig inställning på mobilkameran. Hursomhelst så var det en himla trevlig kväll och en perfekt start på helgen. Tack Elin för ypperligt sällskap!

Det verkar som att Stockholm har fått sig en släng av orkanvindar à la Malmö. Det blåser ganska friskt här idag. Tur att jag är van vid att hantera motvindar. Jag känner mig ändå ganska lyckligt lottad över att kunna ta tunnelbanan i stället för cykeln. Nu ska jag snabbt sminka mig och sedan göra mig i ordning för att gå iväg och möta upp med en viss bloggerska. Hon var osäker på om hon skulle känna igen mig, så jag har strategiskt klätt mig i helsvart. För att verkligen sticka ut från mängden.

Ha en härlig lördag allihop. Hoppas att solen skiner på er!

//Last night I went out to have dinner with Elin, who is a new friend of mine here in Stockholm. Even though we haven’t known each other that long, it feels like we’ve been friends for quite some time. She is a sweet, smart and very insightful person that I have a lot of fun with. We went to a restaurant called Grodan were we indulged in a big portion of moules frites while we finished a bottle of Chablis and went through all sorts of topics. A really great Friday night in other words. Now I’m gonna get ready to go out an meet a fellow ”blog colleague”. She’s apparently bad at remembering faces, just like me, so I’m dressed in black. Just to stick out from the crowd here amongst the Scandinavian ”all black” style. I hope she doesn’t walk passed me. Have a great day everyone!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.