Stockholm

Kändisspaning på Södermalm

IMG_6153 IMG_6154 IMG_6164

Precis som vanligt när jag reser någonstans där jag känner en hög personer, så spelar det ingen roll om jag inte har bokat in ett enda dugg innan jag kommer dit. I slutändan så har jag ändå dagarna mer eller mindre spikade. Så det är ganska skönt att ta det som det kommer för egentligen är det mysigt att vara så lyckligt lottad att jag kan åka till en plats som inte är min egentliga hemstad och ändå ha en massa trevliga saker att göra. Idag har jag hela dagen uppbokad faktiskt, men när jag har turen att spendera den med människor som jag tycker om blir det snarare ett privilegium än ett stressmoment. Först och främst ska jag möta Linda för frukost på Mellqvists.

Bilderna tog jag igår här på Södermalm. Andra bilden är från Café Rival, där skådespelaren Pia Johansson satt några bord bort. Jag tycker att hon är en av Sveriges skönaste komiker så det var lite av ett ”starstruck moment”. Som Malmöbo är det inte så ofta jag stöter på kändisar. Jag har sett Nina Persson strutta förbi med barnvagn och snubbarna i The Ark cirkulera stan, but that’s about it. Hursomhelst. Igår kväll var jag och Linda ute och åt middag. Jag ska skriva om det med för vi var på ett riktigt najsigt ställe.

Som sagt. Först upp är frukost. Jag längtar!

//Pictures from yesterday, two are from the sceneries here on Södermalm, and the middle one is from the very cosy Café Rival which is located just by Mariatorget. My days get filled whenever I go anywhere there are people I know. Which is kind of nice in a way. I’m lucky to have good friends in different parts of Sweden, and the world basically. Anyway, first up this fully booked Friday is breakfast with Linda.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.