Weekend

En alldeles perfekt helg

 

Min helg har varit en skön mix av avkoppling, fest och träning. Både kvalitetstid med mig själv och häng med vänner. Väldigt lite festival, men andra roliga happenings runt om i stan. Som till exempel ”bubbelklubb” i fredags kväll och vernissage-mingel hos en bekant som fotograferar och designar. Otroligt inspirerande med kreativa och konstnärligt begåvade människor, vilket jag alltid tyckt. Som de här brickorna på bilden nedan som tjejen i fråga designat tillsammans med min nyfunna vän Anna. Riktigt fina måste jag säga att de är.

 

Förutom vernissagen så har min söndag bestått av söndagsfika på Uggla Kaffebar och tvätt av kläder. Det senare var kanske inte lika kul, men väldigt välbehövligt. Förutom det har jag i helgen druckit lite för mycket vin, njutit av långa frukostar, nostalgilyssnat på Kent och till min stora glädje upptäckt att det finns en tredje säsong av Devious Maids. Hösten är räddad!

 

Nu ska jag se på avsnitt 2 av föregående nämnd serie, vika handdukar och äta lite pasta till middag.

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.