Paris,  Paris Tips

Frågor om Paris?

Jag har skrivit på en Paris-guide som jag tänkte lägga upp här på bloggen. Det är väldigt mycket en praktisk guide med sådant som är bra att veta, samt länkar till gamla inlägg som jag tänker kan vara till nytta. Nu undrar jag om det är någon som har önskemål eller frågor som skulle passa att besvaras i detta inlägg. Nu har ju jag inte bott i Paris på några år och är verkligen ingen expert längre, men med lite research och uppdaterad information så tror jag att det blir ganska bra.

Så min fråga är. Har DU några frågor gällande Paris? Något tips du skulle vilja att jag inkluderar i den här guiden? Let me know!

Vid flytten så har förresten gamla inlägg blivit lite knasiga med fel typsnitt och förvrängda bilder, så om du skulle stöta på ett blogginlägg i arkivet som ser helt galet ut så säg gärna till.

Idag jobbar jag men slutar redan klockan två. Det ska bli så skönt att komma hem och bara koppla av resten av dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.