Paris,  THROWBACK

La neige

Först blev floden Seine översvämmad och sedan föll över en decimeter snö i en stad där kollektivtrafiken knappt fungerar en solig dag i maj. Stackars Paris får uthärda mycket under väldigt kort tid. Mitt Instagram-flöde är fullt av bilder på den franska huvudstaden med ett tjockt, vitt täcke av snö. Jag kan inte låta bli att vara lite avundsjuk för det ser så vackert ut. Samtidigt så vet jag vilket kaos som uppstår en sådan här vecka. Bussarna kör inte alls vilket orsakar en mardröm på metron med överfulla och försenade tåg. Olyckor för att folk kör utan ordentliga vinterdäck och iskalla lägenheter på grund av minusgrader och dålig isolering.

Fast det är ju lite vackert ändå. Såhär såg det ut vintern 2012.

Här i Malmö är det fortfarande ingen snö i sikte men däremot fjärde soliga dagen i rad. Dessutom är det fredag och även om jag missade bussen så ska jag försöka att inte låta det förstöra min dag. När man redan känner sig lite självkritisk så är det lätt att klandra minsta lilla misstag. Jag måste försöka vara snäll mot mig själv och se det som en chans till förbättring. Nu är jag strax framme på jobbet så jag avslutar här.

Ha en riktigt bra fredag nu mina vänner!

0 kommentarer

  • ISA

    När jag ser det här är jag SÅ tacksam att snön är borta från Sthlm nu.. trodde typ inte det kunde snöa i Paris?! haha. Åh, jag avskyr när man får de där sköra dagarna, så svårt att vända när man väl gjort något ”fel” (enligt sig själv alltså). Då letar man (jag) nästan efter nya tecken på att jag är en värdelös människa. Så tröttsamt. Skickar en stärkande kram <3

  • christinesstories

    Jodå, det har det gjort några år nu sedan jag kom dit första gången i 2009 😊 Ja precis så är det. Du beskriver det så väl. Jag antar att det bästa då är att pränta in i skallen att man inte är så värdelös som man tror 😉 Tack för kommentaren och omtanken min vän. Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.