Vardagslyx

6 snapshots from my Tuesday

God förmiddag! Idag jobbar jag hela dagen, men igår var jag som sagt ledig. Det är alltid lite lyxigt att vara ledig mitt i veckan när alla andra jobbar. Egentligen hade jag tänkt plugga, men tyvärr blev det ingenting med det. Däremot så hann jag tvätta så det slipper jag göra i morgon eftermiddag. I stället kan jag använda den tiden till att läsa en av kursböckerna och skriva på min inlämningsuppgift.

Här är i alla fall sex snapshots från min tisdag.

1. Fika på Geijersgatan 53. Ett väldigt gulligt litet fik i Limhamn. Synd bara att det inte ligger lite närmare stan.

2. Någon annan än jag som ställer sina plantor i duschen? Jag sköljer av dem där ibland när de är riktigt torra (jag är inte direkt känd för att ha gröna fingrar) och jag inte orkar vattna dem separat.

3. Minns ni att jag tappade min ena handske och min favoritmössa i måndags? Jag gick tillbaka till universitetet och fick tillbaka båda två. Det gjorde mig så himla glad! Här har ni utsikten från biblioteket högst upp i Orkanen-byggnaden.

4. Till middag blev det butternut-sallad, en maträtt jag fattade tycke för i Kapstaden. Jag åt den med nektariner som odlats i Sydafrika. Så fort jag ser att någonting är producerat eller odlat i Sydafrika så blir jag alldeles till mig och måste tvunget köpa det.
Till den som vill göra denna salladen så finns det ett inlägg om hur man gör den HÄR. Jag strösslade även på lite chili flakes vilket blev väldigt gott.

5. Som tidigare sagt så är jag inte direkt den som är flink med blommor och växter, men mina lila tulpaner som jag köpte billigt på ICA har klarat sig bra i några dagar. Jag tycker att de adderar lite vårkänsla här hemma.

6. Inne på Rizzo sprang jag på ett par fina skor. Eller jag sprang väl inte på dem direkt. Jag gick självmant in för att spana på rean. Eftersom att de var prissänkta med 70% så kunde jag inte låta bli att köpa dem. De var däremot ganska dyra i nypris och egentligen har jag inte riktigt råd att shoppa denna månaden, så jag suger lite på karamellen då det är öppet köp i sju dagar.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.