C'est la vie

Totally sick

En dag i förra veckan när det inte var grått, rått och eländigt.

Jag har lyckats bli sjuk. Förkyld och eländig. Jag måste snyta mig var femte minut för att inte snora ner mig totalt och hela kroppen känns tung. Får jag lov att tycka synd om mig själv lite? Det där var en retorisk fråga så ni behöver inte svara på den. Det är en riktig ”man cold” för när jag väl blir sjuk så blir jag rejält sjuk. Såklart skulle jag lägligt nog jobba idag och till råga på det så var jag tvungen att vara ute i den iskalla vinden.

Egentligen skulle jag vilja stanna här i min säng under täcket resten av dagen, men det kan jag tyvärr inte. Idag är det nämligen introduktion till en av kurserna jag ska börja på så jag måste befinna mig på Malmö Universitet om cirka 90 minuter. Nu sitter jag här med en kopp te, äter choklad och förbrukar en orimlig mängd näsdukar. Jag är ganska tacksam över att jag valde att inte skriva upp mig på jobb i morgon för då kan jag åtminstone vila då.

Hur har ni det denna måndag? Och har alla mina gamla läsarvänner hittat hit nu? Jag kom förresten på att det inte går att gilla inlägget om man inte är inloggad. Jag ska se om det går att lösa.

//I’ve gotten a nasty cold and feel a bit like someone has run me over with a train. Is it ok if I feel sorry for myself? That was a rhetorical question. No need to answer because I do feel sorry for myself. This couldn’t have come at a more inconvenient moment as I start a new course today at Malmö University. So in about two hours I have to be in a class room for the introduction. Yey. It’s freezing cold outside and all I want is to stay here in bed while I drink tea, eat chocolate and watch Netflix. Thankfully I’m not working tomorrow so I’ll have time to rest then.

How are you all doing this Monday? Btw, I know you can’t like the posts without logging in, but I’ll see if that fixable.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.