C'est la vie

Du kan inte lura mig gosse, jag inga konster tål

 

 

Jag gick upp kvart över åtta i morse och har ändå knappt fått någonting gjort. I stället har jag spenderat två timmar med att försöka hitta ett företag som inte verkar existera. Jag har sökt på google, gula sidorna, ringt en kvinna på mässan jag var på i onsdags… Jag ska på jobbintervju på tisdag och tydligen hade jag gett mitt CV till dem i onsdags, vilket jag inte har något minne av för övrigt, och på den adressen hon uppgav i telefon finns inget företag med det namnet vilket inte ger mig en bra magkänsla. Jag hittar det inte heller på internet så det blir lite svårt att förbereda sig då. Jag ringde i alla fall igen och hon skulle skicka ett mail till mig så jag får väl se. Någonting säger mig däremot att det inte är ett seriöst företag så jag ska ställa en massa frågor och inte vara så naivt svensk. Tyvärr existerar inte samma ärlighet här som i Sverige (om man bortser från vissa företag då vill säga…) och det är lätt att man blir lurad som utlänning eftersom de vet att man inte känner till alla lagar och bestämmelser. But they ain’t foolin’ me aye!

 

Nej, nu måste jag sätta igång med mina måsten. Effektivitet får bli fredagens ord. Jag ska skriva en lista med dagens to do’s so jag enkelt kan bocka av efterhand.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.