C'est la vie

Du är bara min och ingen annans

Denna dagen har verkligen inte gått i produktivitetens tecken. Men natten var ganska jobbig och jag somnade sent och vaknade till och från. Så jag behövde vila.
Ibland är inte allt guld och gröna skogar men viktigast är att reda ut det direkt och sen gå vidare utan att haka upp sig eller hysa agg. Och att kunna be om ursäkt eller säga förlåt.

Idag fick jag frukost på sängen som Christophe gjort. Han är så himla fin. Jag vet faktiskt inte vad jag gjort för att förtjäna en sådan pojkvän som han. Som alltid ser på mig som att jag är vackrast i världen just de dagarna jag inte känner mig vacker alls. Som ger mig presenter bara sådär ”för att göra mig glad”. Som tar en taxi till flygplatsen bara för att hinna dit i tid för att möta mig. Som tröstar mig när jag är ledsen och sen gör allt för att jag ska skratta och bli glad igen. Som alltid vill visa för alla hur mycket han älskar mig. Som beställer just det där vinet jag tycker om när vi är på restaurang. Som alltid sätter andra framför sig själv. Som stöttar mig att följa mina drömmar även om han inte kan vara där med mig.

Vi är lika med vissa saker och annat är vi olika med. Då kompromissar vi och lär oss av varandra. Det är viktigt tycker jag, att inte vara för principfast i ett förhållande, och att kunna ta till sig av andras kunskaper och erfarenheter. Ge och ta.

Sådan är han, men har ger mer än någon annan och gör det med ödmjukhet. I mina ögon gör det honom till en vacker människa.

Je l’aime très forte ♥

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.