Fun stuff

Julen 2010


Julafton var det bara jag och Christophe med hans föräldrar


Sen gick vi på midnattsmässa i l’eglise de Madeleine


Lunch på juldagen med hela gänget.

Lite bilder från min jul 2010. Denna första gång utan mina föräldrar och skyskon i närheten på julen, så kan jag ju säga att jag inte kunnat spendera helgen på bättre sätt. De är helt underbara, lättsamma, generösa och mysiga människor och jag är så tacksam över gästfriheten och omtänksamheten de visat. De välkomnade mig med öppen famn och enda gången en liten tår föll och saknaden blev påtagligen var när jag skypade med delar av min familj som satt och myste i huset i Kivik i lördags kväll. Men ensam har jag inte känt mig. 

Fast trots allt så är ju den svenska julen helig och jag uppskattar den nu mer än någonsin. Nästa år vill jag vara med min mamma, pappa, Ewa, Julia, Johan och svägerska. Med julskinka, Kalle’s jul, julbelysningsmeck, snö, mysig julaftonsmorgon med svensk frukost, Peter Jöback’s julskiva rullandes i mammas lilla cd-spelare och julfilm i soffan med syrran kvällen före julafton.

Men jag är också glad över att ha skonats från att bli strandad på en flygplats och pengar för att köpa julklappar till sex-sju personer fanns inte. Detta året fungerdade det bra att vara här med min kärlek. Nästa år får han komma med mig och äta sill 😉

0 kommentarer

  • Ellinor

    Fördelen med att prova någonting nytt är att man får lite perspektiv på saker och ting. Man lär sig att uppskatta saker och ting på ett helt annat vis.
    Hoppas att ni haft en mysig dag!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.