Travels

Drömmer om Medelhavet


Barcelona förra sommaren. Blev bestulen på halva min reskassa men hade en underbar vecka med syster.

Sommar i Paris kan vara en pina. Det är varmt, svettigt, packat med folk och inte en vattenkälla så långt ögat kan nå. Det är det som är fördelen med Sverige. Havet och sjöar är aldrig långt borta. Men bäst vore att åka ner till Medelhavet. Vita stränder, turkosa vatten och exotisk mat. I år kommer jag inte kunna åka på någon solsemester, inte ens till södra Frankrike. Jag praktiserar till mitten på augusti och med tanke på att mitt sista csn-bidrag är den 25 maj blir det inte mycket över i kassan för några resor.

Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på Cypern, Kreta, Spanien eller i Kroatien under en vecka. Vill du också ansöka så gör du det här.

Håller ni tummarna för mig? Helst skulle jag vilja åka till Kreta. Grekland är ett så fint land. För att inte tala om den underbara maten. Tsatziki… mums!

0

0 kommentarer

  • Malin

    Haller tummarna for att du far aka! Kreta ar nog jattefint. Har aldrig varit i Grekland i allmanhet men har en kompis som kommer fran Cypern sa hoppas kunna besoka henne framover – inte riktigt Grekland forstas, men nara nog. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.