Dot, dot, dot…

IMG_5367
Lindex, 199:-

Jag hade ett presentkort på Lindex och när jag fick se den här marinblå, prickiga tröjan där inne så kunde jag inte låta bli. Särskilt när jag inte behövde betala ett öre för den. Är inte prickigt bland det finaste som finns? Det ser inte ut så på bilden men den är faktiskt mycket mörkare än den ser ut att vara. Jag tänkte att det är en sådan tröja som passar till det mesta och alla dagar om året. En sådan tröja man kan packa ner i övernattningsväskan eller ta med på utflykter. Den tog jag på mig idag och den är perfekt en dag som denna när det borde vara sommar men då det är för kyligt för att gå i kortärmat (enligt mig då – som inte tycker att 17 grader och kalla vindar innebär t-shirtväder).

0 reaktioner på ”Dot, dot, dot…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen