Travels

Domaine de Brassac


Ett av de två husen


Poolen. Tar med mig bikinin men badkruka som jag är så lär jag inte mer än doppa tårna 😛


Kök och salong


Kolla vilket rum! Ser ut som en prinsesstårta 😉 Hoppas jag får detta, haha.


Här har ni lite bilder på stället vi ska till. Det är ett såkallat domaine, en herrgård eller vad man ska säga. Det ägs av en familj som hyr ut det till turister och fransmän som åker på weekendtrips. Domaine de Brassac heter detta. Dit ska vi alltså. Totalt blir vi runt 14 stycken, det är några vänner till Christophe från när han gick i ingenjörsskola i Toulouse som också kommer. 

Helgplanerna höll på att bli inställda helt eftersom att det var krångel med bil. Egentligen skulle vi bilat ner men här i Frankrike funkar det lite knasigt. När man ska köra någon annans bil så måste man ha en extra försäkring. I Sverige måste man ju bara ha försäkring på själva bilen plus ett giltigt körkort, sen kan man köra vilken bil som helst. Så funkar det inte här och då kunde vi inte hyra en bil heller eftersom att två av oss inte har körkort, en har blivit av med det och den fjärde inte hade försäkring. Hur som helst så löste det sig med tåg istället. Alla som känner mig vet att jag verkligen ogillar att åka tåg. Jag mår oftast illa på tåg och så är det så himla tråkigt. Fast åker man med någon man tycker om så kanske det kan bli lite romantiskt 🙂

Hmm, frågan är ju nu bara vad man ska packa? Det är ju ändå 3 nätter och vädret verkar lite opålitligt. Enligt meteofrance.fr ska det regna och vara runt 12-13 grader där nere i helgen. Blir varma koftor och jeans tror jag. Converse borde dock funka.

Åh det ska bli så mysigt! Och datorn stannar hemma, så ni får klara er utan mig i 3 dygn. Tror ni att ni klarar det? 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.