C'est la vie

A little bit of La Tour Eiffel


Denna yogurten får mig att minnas Italien och mina resor till Rom. Det var veckans bästa dag, haha! Åh jag saknar italiensk cappuchino… yummie!


Utsikt från mitt fönster. Ser ni spiran där till vänster? Det är inget mindre än La Tour Eiffel 🙂

Bonjour!
Idag verkar bli en riktigt fin där här. Dock ser det ut att vara ganska kallt. Men blå himmel i allafall. Då blir man glad! Jag började dagen med yogurt, som vanligt. Jag vet inte hur jag någonsin skulle kunna klara mig utan det. Nu sitter jag med en skål flingor, banan och jordgubbar. Mmm, god start på dagen. Frukost är heligt för mig och jag har aldrig riktigt förstått de som inte äter frukost alls. Det är ju det bästa som finns!

Dagens planer är att åka till Natalie’s jobb och lämna ett usb-minne med bilder från bl a hennes fest, samt hämta mina grejer jag lämnade hemma hos henne i fredags. Efter det blir det troligtvis en kaffe i solen. OM det inte är för kallt. Sedan jobb och sen ska jag hem och packa till helgen och städa.
Men nu ska jag först se senaste Gossip Girl innan jag gör mig klar för den här torsdagen.

Vad gör ni idag?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.