C'est la vie

Direkt från McDonalds

Salut!

Direktrapportering från McDonald’s vid St Lazare. Sitter med min frukost. En Egg McMuffin, kaffe och apelsinjuice.
Idag är det jobb hela dagen. Ska snart åka till mitt ena jobb och jobba till ca 15.30, sen direkt och hämta S i skolan. Usch jag är så trött. Fastnade framför MTV-awards igår kväll så jag var duktigt trött i morse.
Det ska bli skönt med sovmorgon i morgon!

Föresten, 141 kommentarer på det här inlägget. Statistiken har gått upp en del. Hoppas ni stannar kvar.
Haha, galet vad många som har samma beroende som jag! 😉 Åt fyra igår och det ligger en i min väska som nog inte kommer ligga där länge till. Hähä. Varför är det så jäkla gott? Skulle kunna leva på bara clementiner.

Nu ska jag läsa alla era kommentarer och kika in på alla trevliga bloggar som ramlat in här hos mig innan jag måste dra.
Ciao!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.