C'est la vie

Dålig service


Bild från första kvällen jag och syrran var ute och åt när hon var och hälsade på. Miss you sis!

Igår träffade jag Elsa efter jobbet. Hon ska åka hem till Sverige om en vecka så vi får passa på att umgås. Usch jag kommer sakna henne. Fast jag får en bra anledning att åka till Stockholm, hihi. 🙂

Vi suktade först efter pyjamasshorts och söta underkläder på Undiz(om ni åker till Paris så måste ni gå dit, ligger på Forum des Halles… billigt och de har så sjukt söta pyjamasar!), sen gick vi och satte oss på Bistro Romain.
Jag var väl inte sådär supernöjd med deras personal direkt. Hur skulle det vara med lite bra service?
Bad om pizza utan champignoner och fick såklart en med. När jag sa till, inte ett ord. Man kanske kunde fått en liten desolée åtminståne?
Sen 15 minuter senare. Ingen pizza ännu. Då hade de typ glömt bort mig. Dessutom kom de när vi var mitt i efterrätten och en disskution och typ stressade med att vi skulle betala. Ge oss lite tid hallå?!
Sen beställde jag en meny med pizza, dryck och efterrätt inräknat. Tror ni inte de lägger till en extra efterrätt på notan? De borde dragit av lite från notan… eller kompenserat med en kaffe eller något.

Blir man inte sååå trött på sådant? Jaja, maten var god iafl. Och sällskapet lika trevligt som alltid. Haha, gud vad vi skrattade igår! Samtalsämnena var ganska… eh. Ja låt oss säga att vi får hoppas att mannen brevid oss stirrade pga av att vi garvade och inte pga att han förstod vad vi sa. 😛

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.