Movies & TV

The Box

Just det. Har ju glömt skriva om filmen vi såg häromdagen. Det var första och sista gången jag ser en film på bio utan att kolla upp vad den handlar om och vad den fått för recensioner. Hade jag vetat att det var samma regissör som till Donnie Darko så hade jag aldrig sett den.
Alltså den var riktigt dålig. Vad gjorde Cameron Diaz i den rollen undrar jag? Hon passar verkligen inte in. Jag tycker att hon passar bättre i komedi/drama-facket. Hennes sydstatsaccent var ju riktigt oseriös med.

Den var tråkig, konstig och seg. Och så löjlig så jag skrattade. Och det var INTE för att det var roligt på ett positivt sätt. Kändes som en dålig Stephen King-film. Och jag gillar inte Stephen King-filmer.

Betyg? 1/5. Gäsp….

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.