Okategoriserade

Always free on my birthday

Jag är duktigt glad över att ha helg. Underbart! Har droppat in snabbt på donken för att kolla mail och lite annat, men ska strax hem till Iryna. Mysigt att träffa henne lite. Vi hinner typ aldrig ses. Ska sova där med eftersom det blev knas med min flytt i helgen. Skulle blivit idag men fick flyttas fram till måndag. Vet inte riktigt vad som händer i helgen men jag ska iafl sooova. Sen blir det nog lite party eftersom det är Elsas sista helg i Paris. Jag är sugen på att gå ut och dansa!

Nästa vecka fyller jag föresten år. Shit… 25 år gammal blir jag. Med betoning på gammal.
Blir inget stort firande för jag kan inte direkt bjuda hem folk på fest när jag bor som jag bor. Och inget firande med familjen eftersom min resa sket sig. :-/ Får fira extra i jul. Hör ni det familjen, jag vill ha DUBBELT med julklappar! Hihi.

Men vi ska ut och käka några stycken på tisdag. Det är röd dag här i Frankrike på onsdag så det är som en fredag på tisdag. Hähä, ledig varje år på min födelsedag. Not bad huh? Det ska iafl bli trevligt med middag med mina bästa vänner här! Ska be att de köper varsin drink till mig i födelsedagspresent. Hmm… 6 drinkar… jisses jag kommer bli packad! 😛

Nej nu måste jag dra. See you soon!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.